Over

Jasper Ellens - Studio EGO is een persoonlijk grafisch ontwerpbureau gestart door Jasper Ellens. Met veel enthousiasme creëert hij onder de naam Ellens Grafisch Ontwerp (EGO) verschillende creatieve uitingen als identiteiten, websites en campagnes. Hiernaast werkt hij aan eigen geïnitieerde ontwerpoplossingen zoals 'Time will tell'.

Studio EGO is persoonlijk grafisch ontwerpbureau gestart door Jasper Ellens. Met veel enthousiasme creëert hij onder de naam Ellens Grafisch Ontwerp (EGO) verschillende creatieve uitingen als identiteiten, websites en campagnes. Hiernaast werkt hij aan eigen geïnitieerde ontwerpoplossingen zoals ‘Time will tell’.

Het hebben van een EGO associëren we in Nederland vaak met iets negatiefs: We denken direct aan mensen die lijden aan egoïsme; die alleen maar aan zichzelf kunnen denken. Maar wat nu als we het hebben over het EGO een bedrijf? Is het regelmatig nadenken over je bedrijf en doelstellingen ook egoïstisch te noemen?

Als een onderneming ben je verplicht om met je ego bezig te zijn. De definitie van het latijnse woord is niet voor 
niets het ‘zelfbewustzijn’ en het ‘ik’. Je kan niet ergens voor staan als je niet weet waar je vandaan komt of wat je te bieden hebt.

De kracht van een onderneming ligt daarom in zijn ego. Een betrouwbare uitstraling laat klanten immers terugkomen
en maakt u uniek tussen de grote holdings. Door te investeren in een professionele uitstraling van uw identiteit, zullen klanten
inzien hoe serieus u uzelf neemt, dit leidt er vervolgens toe dat men u hoger waardeert en automatisch sneller bij u terugkomt.

Ik help en coach u graag door samen te kijken, naar hoe u het beste uw klanten of publiek kunt bereiken. Neem
gerust contact op voor een kennismakingsgesprek over uw identiteit, website, restyle, campagne, copywriting
of het opmaken van drukwerk.